Tietokirjoja tiedonjanoisille
Tietokirjoja tiedonjanoisille

Tietokirjakustantajan laatukirjoja saatavilla.

Normerta Kustannus Oy on suomalainen kustantamo, joka julkaisee pääasiassa suomenkielistä tietokirjallisuutta. Nimensä mukaan ( no omerta = ei vaieta) tälle julkaisijalle mikään ei ole pyhää – paitsi ihmisoikeudet. Julkaisemme sekä suomalaisia että muista kielistä käännettyjä tekstejä. Tuotamme teoksia myös muilla kielillä, kuten ruotsiksi ja englanniksi. Sähköisiä kirjoja on myös tarkoitus julkaista, mahdollisesti myös äänikirjoja. Fiktiokirjallisuuden julkaisemista harkitaan erikseen.

Meille ei ole olennaista se, kuka kirjoittaa, vaan mitä hän kirjoittaa. Julkaisemme perusteltuja, argumentoituja, vanhoja uskomuksia tomuttavia, kiihdyttäviä ja viihdyttäviä tietokirjoja aiheesta kuin aiheesta.

Ensimmäinen kirjamme käsittelee yhteisömediaa, joka on Suomessa tuiki tuntematonta, vaikka se on vaikuttanut maassamme yli neljäkymmentä vuotta. Kustantamomme toimii yhteisömediahengessä: se päästää julkisuuteen myös niitä, joille ei ole tilaa ennen annettu. Ehkä on myös korkea aika tuulettaa käsitystä tietokirjallisuudesta tylsänä, kädenlämpimänä, kantaa ottamattomana, näennäisen objektiivisena ”totuutena”.